29 de març 2015

EL VALOR DE LES NOVES AMISTATS :)

Bones Rossinyols!!!!

Com aneu?? La Noura i jo estem molt bé!! :) I més ara que tenim vacances de setmana santa i podrem fer alguna sortida més especial :). Però no us avançaré que és el que tenim preparat amb les altres mentores, us haureu d'esperar a la pròxima entrada. ^^

Però si que us explicaré que és el que vam fer ahir i es dos caps de setmana que ja queden enrere. 

Ahir dissabte 28 de març, vam quedar amb la Laura, la Gisela, la Laia i els seus mentorats, Juanma, Estefany, Cristopher i Nihad per anar a jugar, ja que feia dos setmanes que no quedàvem junts i l'Estefany i en Juanma tenien moltes ganes de tornar a veure a la Noura.
Com que feia molta tramuntana vam volen  anar a un parc on no hi hagués sorra, al barri del Cendrassos. Vam veure que hi havia una pista de basquet i vam anar a buscar a casa la Laura una pilota de basquet així els nens, podrien jugar mentre les nenes saltaven amb la corda que portàvem.


Primer vam jugar un 21 tots menys la Laia i la Nihad (estaven acabant de cosir un ninot que havien començat la setmana passada, ja us ho explicaré després) i després mentre en Juanma i el Cristopher jugaven a basquet, les noies vam anar a saltar a la corda. Les mentores feia anys que no hi jugavem, tot i això ens vam animar i vam saltar una bona estona, vam veure que encara no hem perdut l'habilitat d'entrar a saltar jajaja


Les nenes s'ho van passar d'allò més bé, era la primera vegada que la Nihad jugava amb la Noura i l'Estefany i es va relacionar amb elles des del primer moment. 








Pel que fa la Noura i l'Estefany, la Gisela i jo estem molt contentes de com s'han fet tant amigues, hauríeu de veure quines abraçades es donen quan es veuen o en qualsevol moment de les hores que passen juntes, semblen germanes!! 

I no només els mentorats s'han fet amics!! Les mentores també!!! Després de tantes quedades juntes ens hem anat coneixent i no només quan quedem, a les hores del tren anant o venint de Girona també!! :) 
Aquest projecte està donant més fruits del que pensava, no només pels nens sinó per les mentores també. Ens està ensenyant moltes coses, però sobretot a relacionar-se i conèixer a altre gent. 


Després d'estar jugant dues hores ben bones, vam decidir anar a agafar forces. Vam anar a una cafeteria que hi havia al costat del parc i ens vam demanar uns batuts de maduixa, xocolata i vainilla. se'ns van passar les hores volant i ja era hora de tornar a casa ja que casi se'ns passa la hora de dinar ja que els mentorats encara tenien ganes de jugar. 




Pel que fa els dos caps de setmana anteriors, el dissabte 14 de març com que plovia i feia mal temps vam quedar amb la Júlia i la seva mentorada l'Amina per anar a fer alguna manualitat. Vam anar a l'abacus i vam veure unes caixes amb roba, cotó i llana per a fer uns animals en forma de  ninot, a la Noura i l'Amina els va agradar la idea de fer-los i els vam comprar. Després vam anar a la biblioteca i vam començar a fer-los. Com que ens vam passar bona estona escollint els ninots, vam tenir poca estona per cosir-los. Així que el vam deixar a mitges i vam decidir que l'acaba riem el cap de setmana següent.





Diumenge 22 de març vam quedar amb la Laia i la Nihad per anar a esmorzar i acabar els ninots que la Noura i jo havíem començat la setmana passada. Parlant amb la Laia dos dies abans, li vaig explicar que estàvem fent amb la Noura, li va agradar la idea i va comprar per fer una granota amb la Nihad.

Per cert, la Noura va escollir fer un gat i jo un tigre. 
Vam anar a esmorzar a una fleca que hi ha a la rambla i després vam anar a la plaça de l'ajuntament a acabar el ninot i a fer polseres, teniem pensat anar al parc bosc així quan acabéssim, poder anar a la tirolina i als gronxadors, però com que feia mal temps, vam anar a un lloc cobert a la plaça de l'ajuntament. 

La Noura i jo vam acabar els ninots i la Laia i la Nihad no el van poder acabar i el van acabar ahir abans d'anar a jugar a saltar  a la corda amb nosaltres.

Bueno rossinyols, per avui és tot!
Espero que passeu una bones vacances de setmana santa, tot i que molts de nosaltres tenim examens, però aprofiteu per descansar una mica i passar temps amb la família :)

Fins la propera!!

EVA :)