07 de març 2015

NOVES EXPERIÈNCIES

Bon dia Rossinyols!!!!

Com us va tot? 
Avui començaré explicant que és el que hem fet la Noura i jo més recentment. Avui dia 7 de març hem quedat amb la Gisela i la Laura i el seu mentorat per anar a dinar al König!!

Primer la Noura i jo hem quedat amb la Gisela, la seva mentorada i el seu germà, l'Stefany i en Cristopher, per anar al parc bosc a jugar i fer gana per després anar a dinar, però la Noura estava lesionada i  a última hora hem decidit anar a comprar gomes per fer polseres i també fils de plàstic per fer scoubidous. Hem anat al parc que hi ha al costat del Teatre Jardí on feia molt de sol i si estava tranquil. Ens han quedat unes polseres molt maques!! I ens han passat les hores volant. :)


















Després hem quedat amb la Laura i el seu mentorat en Juanma al König. Com que feia molt bon dia hem dinat a la terrassa. Els  mentorats no havien provat encara les patates braves típiques del König amb les dos salses (salsa rosa i formatge), així que hem demanat tres plats i en un no res han desaparegut!!! Per la ràpidesa en que se les han menjat sembla que els hi han agradat :)
Després ens hem demanat uns entrepans americans i hamburgueses, tot boníssim!!! 












Després hem anat a fer els postres al llagurt, Hem demanat tots un iogurt gelat on ens hem pogut posar tot el que hem volgut: trossos de fruita, tota classe de xocolata, cereals, coco, salses, etc..  Molt refrescant per un dia de calor com el d'avui :)








I per acabar hem anat a la plaça de l'Ajuntament a seure i menjar-nos tranquil·lament el iogurt gelat i hem estat una altra estona fent polseres i scoubidos :) Després a les 18h els hem portat amb els seus pares. Ha sigut un dia molt divertit i entretingut, els nens ens deien que no volien marxar a casa i passar més estona amb nosaltres.
 
La setmana passada vaig portar a la Noura a veure al Festival Internacional del Circ a  Figueres que feien durant uns quants dies, vam anar Diumenge passat dia 1 de març amb la Júlia, la Laia i l'Elia i les seves mentorades. Vam quedar a l'entrada del Circ i vam donar les entrades que prèviament havien comprat feia dies. Vam anar a buscar el nostre lloc i no vam haver d'esperar gaire a que comences. A la Noura, Nihad, Basma i Amina els hi va agradar molt, sobretot la última funció dels salts. Hi havia trapezistes, malabaristes, contorsionistes,...
Aquí us deixo un vídeo de la última funció de l'espectacle vermell que vam anar a veure:

I per acabar el cap de setmana 21-22 de Febrer la Noura es va posar malalta i no vam poder quedar :(

Ja falta menys per a que s'acabi el projecte, cap de les mentores volem que s'acabi :(. Els hi estem agafant molt de carinyo a cada un dels mentorats i se'ns farà molt estrany no quedar una vegada a la setmana amb ells. :(

Rossinyols,  per avui és tot, fins a la propera entrada!

EVA