26 d’abril 2015

DIVERSIÓ! :)

Hola rossinyols!!!


Ja fa prop d'un mes que no us escric, he estat d'examens finals i no he tingut temps per explicar-vos que és el que hem estat fent aquestes setmanes amb la Noura per sort, ja he acabat examens i ara tinc força temps per fer nova entrada :)


Dissabte 4 d'abril vam quedar per la tarda amb la Noura per anar a jugar amb la Gisela, Stefany, en Cristopher, la Laura i en Juanma. Vam anar al parc bosc a jugar tot i que no vam estar gaire estona perquè la Stefany estava lesionada i vam decidir anar a berenar a un lloc nou que han obert fa poc, just a la baixada del Museu Dalí. Vam demanar creps de xocolata i batuts. 

Després de berenar vam anar a la Plaça Catalunya ja que era la setmana del Festival Còmic de Figueres i un mag/pallasso actuava aquella tarda allà. A les nenes els hi va agradar molt, feia molt de riure. Mentre que els nens van preferir anar a jugar a futbol al costat de la plaça. 
Eren prop de les 19 així que vam decidir marxar i portar-los amb els seus pares.







Dissabte dia 11 amb la Laura i la Gisela vam decidir fer alguna manualitat amb els nens  així que vam quedar més aviat amb la Noura, la Stefany, en Cristopher i en Juanma i vam anar a l'abacus a mirar a veure que és el que els hi agradaria fer. Els nens i la Gisela van agafar una figuera de cartró  per pintar amb pintures (drac, elefant, porc, gos i un cor) i la Laura i jo vam agafar dues caixes com  joiers per decorar-les amb papers de colors. Vam anar a una plaça a pintar, ja que el dia abans havia plogut i no vam poder anar al parc bosc i si anàvem a la biblioteca faríem molt de soroll. Vam estar ben bé dues hores concentrats en pintar i decorar les caixes. El nens els hi va agradar molt, entre ells s'ajudaven mútuament. En totes aquestes quedades que hem fet s'han fet molt amics, es tenen molta confiança i tots 4 s'ho passen d'alló més bé , no podem fer cap quedada sense un d'ells perquè sinó no seria el mateix.


















Dissabte 18 vam pensar portar-los a la platja però el dia abans va ploure i vam haver de canviar de plans així que vam quedar pel matí, vam anar a comprar esmorzar i vam comprar per fer figueres amb pintura pels vidres, així les figueres que fessin se les podrien emportar a casa i enganxar-les a les seves finestres. Vam estar tot el matí, però vam acabar. Aquí us deixo una de les figures que vam fer, cal dir que a part de la Laura cap de nosaltres havia fer aquestes figueres amb aquest tipus de pintura, costava molt ja que els colors es barrejaven.














Dissabte passat dia 25 d'abril, com que ara són les Fires i Festes de la Santa Creu aquí a Figueres des del 23 al 3 de maig fan un munt d'activitat tan pels petits com pels grans i amb la Laura i la Gisela vam veure que al parc de bombers de figueres feien activitats pels nen, vam pensar que a la Noura, Stefany, Juanma i Cristopher els agradaria. I així va ser!!
A la Gisela li va sorgir un imprevist i no va poder venir així que la Laura i jo ens vam fer càrrec de l'Stefany i en Cristopher. Vam ser allà a les 10 quan encara no hi havia gaire gent, els nens vam poder jugar a apagar focs amb la manguera d'aigua, es van tirar per una tirulina, van poder baixar per la barra aquella típica que veiem a les pelis i fins i tot es van fer un carnet de bomber amb la seva foto!
També hi havia l'equip del SEM amb les ambulàncies, vam poder entrar a dins i mirar tot el material que portaven a dins, i després al costat de les ambulàncies hi havia un equip mèdic avançat on ensenyaven a fer RCP, quan vam entrar no hi havia l'infermer que explicava com havien d'actuar els nens si es trobaven a una persona que no respirava, com que jo ja tenia els coneixements ja que he fet l'assignatura d'urgències aquest any a la universitat els hi vaig començar a explicar el procediment mentre l'infermer arribava, al final els hi vaig explicar tot jo, l'infermer es va quedar escoltant!! 












I també, ens vam poder posar l'uniforme dels bombers!!! Després al costat van posar un bar i vam anar a prendre uns refresc abans de marxar. 
Va ser una gran experiència tan pels nens com per les mentores!!


 I això és tot rossinyols, la propera entrada serà la última d'aquest projecte, només falten 3 setmanes per a què s'acabi, ha passat molt ràpid. Tan les menotres com els nens no volem que s'acabi, és una rutina per a nosaltres  i tots junts ens ho passem genial!! :(