31 de gener 2015

TEMPS DE JUGAR I PASSEJAR

Bon dia Rossinyols!!!

Ja fa casi un mes que no us explico com ens va a la Noura i a mi, he estat d'examens i no he trobat temps per escriure. La Noura i jo però, hem quedat!!  :)

Després de la sortida a la pista de gel, dissabte 10, vam quedar amb la Yasmina i el seu mentorat l'Amine per anar a esmorzar junts i anar al Museu dels Joguets.


















Primer vam quedar a les 10 a la rambla per anar a esmorzar, teniem molta gana!! Vam demanar sucs i napolitanes de xocolata!!                                                                                                             Després d'esmorzar vam anar cap al Museu dels Juguets (el teniem al costat d'on vam anar a esmorzar). Tant la Noura, l'Amine com la Yasmina no havien vist mai el museu, així que els vaig fer una mica de guia.

Primer vam veure tota la col·lecció de cotxes antics de joguina, l'Amine se'ls volia emportar tots cap a casa seu jajaja.

Després vam pujar per les escales cap a la primera planta i ens vam trobar un ós pujat a un tricicle, a la Noura i l'Amine els hi va cridar molt l'atenció, els hi va fer molta gràcia.
Quan vam entrar a la primera planta, de seguida la Noura i l'Amine van veure el joc del tres en ratlla, van estar la majoria del temps jugant, tot i que la Noura sempre guanyava a l'Amine i ell no es donava per vençut. Mentrestant la Yasmina i jo anavem mirant la resta del museu. 
Va ser molt interessant, tot i que les nines i la música que les acompanyava feien una mica de por!!!


Com que ja eren prop de la una i ja era hora de dinar, vam marxar cap a casa.




Dissabte 17 em vaig posar malalta i em va ser impossible quedar amb la Noura.

Així que dissabte 24 havíem quedat amb la Yasmina i l'Amine per anar als aiguamolls de l'Empordà amb bicicleta, però feia molta tramuntana. Així que varem decidir esmorzar per Figueres i anar a jugar al parc bosc. El que els va agradar més varen ser les màquines que hi ha per a què la gent pugui fer exercici i la tirolina!!!! La Yasmina i jo també ens vam animar i ens vam tirar amb la tirolina!
















També vam anar als castells de cordes i als gronxadors.
La Noura i l'Amine s'ho passen molt bé els dos junts, i tant la Yasmina com jo gaudim dels moments que passem amb ells, vam treure la part infantil que tots tenim amagada i ens vam posar a jugar amb ells.  
 La Noura aquell dia em va dir que no volia tornar a casa que volia passar més estona amb mi i que s'ho passava molt bé. Si compareu les fotos del principi del projecte a ara veureu que la cara de la Noura a les fotos ha canviat molt, ha passat d'estar seria a somriure en cada foto que fem. Estic molt contenta del progrés que està donant, cada dia m'explica més coses, ja no li he d'anar fent preguntes per a què parli i a més entén i parla millor el català











I per acabar us explicaré el que hem fet avui, dissabte 31.
Avui hem quedat amb la Júlia i la seva mentorada, l'Amina. No havíem quedat cap cop amb elles, només ens vam veure a la quedada conjunta que vam fer al museu Dalí, així que hem aprofitat avui per conèixer-nos més.  Hem quedat a les 11 a la rambla i xino xano  hem anat cap al Castell de Sant Ferran. Com que feia bon dia, hem aprofitat i hem anat a donar una volta al castell. La Júlia i la Noura no havien passat mai pel camí de les afores del castell, els ha agradat molt i teniem unes vistes de tot el panorama de l'Alt Empordà maquíssimes!! També hem vist unes pistes de motocross on estaven entrenant, quins salts que feien!!! A la Noura i a l'Amina els ha sorprès veure com saltaven. No han parlat gaire entre elles, ja que l'Amina és molt més tímida que la Noura, així que entre la Júlia i jo intentavem que la conversa fos més amena. Ens hem passat bona estona caminant, ja tocava fer una sortida més esportiva!!! :)



I això es tot per avui rossinyols, ara que ja he acabat examens intentarem programar sortides més divertides i intentaré actualitzar el blog més sovint!!
Que acabeu de passar un bon cap de setmana!! :)

Fins a la propera!!

Eva